Het is je vast ook wel eens overkomen: dat je navigatie je ergens heen stuurt en jij denkt: huh, klopt dat wel? Dat moet de bestuurder van een auto in het Oostenrijkse Ehrwald ook hebben gedacht. Toch bleef de 23-jarige Duitse vrouw stug de aanwijzingen van haar navigatie volgen. Met als gevolg dat ze midden op de piste stil kwam te staan en geen kant meer op kon.

De vrouw volgde haar navigatie trouw en kwam eerder al op een steil bospad terecht. Ze bleef de aanwijzingen volgen en moest daarbij een skipiste oversteken. Ook moet ze enkele waarschuwingsborden die er wel degelijk staan hebben genegeerd. Toch bleef ze stug de navigatie volgen en kwam vervolgens vast te zitten midden op de piste. Ondanks het feit dat ze een SUV bestuurde kwam ze toch muurvast te zitten. Uiteindelijk moest er een pistebully aan te pas komen om de auto van de vrouw weer los te trekken. Een foto hiervan vind je hier. 

De vrouw uit Augsburg was onderweg naar Seefeld en had in haar navigatie de “kortste route” ingetoetst. Of dat ook de beste was….daar kun je over twisten.

Bron: Tt.com

Lees ook:

(Visited 305 times, 1 visits today)

Lees hier alles over wintersport in de Catalaanse Pyreneeën


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.