Het leven is al duur genoeg! Maar als je een beetje handig plant, dan kun je flink besparen op je wintersportvakantie naar Ski amadé. Ski amadé is het grootste wintersportparadijs van Oostenrijk, met vijf regio’s, ruim 760 kilometer piste, 270 liften en 260 skihutten. Tel uit je winst. Ook dit jaar kun je flink wat korting regelen als je op wintersport gaat en gebruik maakt van een van de vele voordelige vakantieaanbiedingen van Ski amadé.

Er zijn speciale kortingen voor gezinnen, kinderen, jongeren, senioren en stellen, maar ook tijdens specifieke weken in het seizoen. Wij hebben hieronder alle aanbiedingen en specials voor je op een rij gezet. Zo weet je direct wat voor jou de beste keuze is.

Bekijk de aanbiedingen op de website van Ski amadé en boek direct

Op naar Ski amadé! © Ski amadé

Aanbieding 1 | De klassieker: een week wintersport inclusief skipas

Een heerlijke skivakantie met de Ski amadé Classic Week: een 7-daagse ski- of snowboardvakantie, inclusief 6-daagse skipas voor een geweldige prijs.

De voorwaarden:

 • Geldig bij geselecteerde accommodatie-aanbieders (kiezen en selecteren op de website)
 • Geldig voor volwassenen (iedereen geboren voor 2004)
 • Geldig in de periodes: start seizoen tot 23 december 2023, van 6 januari tot 3 februari 2024 en van 9 maart tot het einde van het seizoen
Boek je wintersport inclusief skipas

Aanbieding 2 | Hét moment om alsnog te leren skiën: Learn2Ski in 3 dagen

Ben je al lang en breed volwassen, maar ben je nog nooit op wintersport geweest? Of heb je ooit geskied maar is dat lichtjaren geleden? Kies dan voor het Learn2Ski-programma. Speciaal voor iedereen die op latere leeftijd (weer) wil leren skiën. Iedere deelnemer kan gegarandeerd na drie dagen een blauwe piste afdalen. Mocht dit tegen de verwachting in toch niet lukken, dan wordt het geld voor de skiles teruggestort. Hoe gaaf is dat? Je boekt dit arrangement al vanaf € 407,- en daar zit een skipas, skiles en skihuur voor drie dagen in. Je accommodatie boek je los bij.

De voorwaarden:

 • Geldig voor volwassenen (geboren voor 2004)
 • Terugbetaling alleen wanneer je actief hebt deelgenomen aan de lessen en na drie dagen niet hebt leren skiën
 • Geldig in de periodes: 11 tot 13 en 18 tot 20 december, 8 tot 10 en 15 tot 17 januari, 4 tot 6 en 11 tot 13 maart, informeer voor 18 tot 20 maart
Een goede warming-up is het halve werk als je leert skiën! © Claudia Ziegler

Aanbieding 3 | Vier halen, drie betalen met 4=3 Online Package voor my Ski amadé Friends

Een bijzonder voordeel voor alle ‘my Ski amadé Friends’. Vier dagen skiën en slechts drie dagen betalen, dat is het 4=3 Online Pakket. Deze is geldig voor al mijn Ski amadé Friends Club-leden in speciale actieperiodes van de deelnemende logiesverstrekkende bedrijven en de skipas is altijd inbegrepen.

De voorwaarden:

 • Geldig voor volwassenen (geboren voor 2004)
 • Alleen bij geselecteerde accommodaties
 • Lidmaatschap van my Ski amadé Friends (gratis)
 • Geldig in de periodes: 4-8, 11-15 en 18-22 december, 8-12, 15-19, 22-26 januari, 5-9, 12-16, 19-23 maart

Aanbieding 4 | Ski & Wine-week voor levensgenieters

De Ski & Wine-week in Ski amadé is een paradijs voor liefhebbers van wijn en lekker eten. Je combineert deze week heerlijk skiën met voortreffelijke culinaire ervaringen. Van 9 tot 16 maart 2024 staat alles in het teken van smaak, met evenementen zoals kabelbaandiners, een wijnreis, de Enjoyment Gala en wijnproeverijen bij de skihutten. Gelijktijdig vindt de hoogste boerenmarkt in de Alpen plaats, waar bezoekers lokale lekkernijen direct naast de piste kunnen proeven en kopen.

De deelnemende ‘Genusspartner’-hotels en -hutten bieden speciale culinaire arrangementen aan. Proef de lekkerste Oostenrijkse wijn en geniet van deze heerlijke week.

Skiën en wijn blijft een fenomenale combinatie. Foto: Ski amadé © Claudia Ziegler

Aanbieding 5 | Mini’s Week: voordeel voor de allerkleinsten

De Mini’s Week is speciaal voor beginnende skiërtjes onder de zes jaar (geboren in 2018 of later). Deze weken lopen van 13 tot 27 januari 2024, waarbij zowel de skilessen (ofwel 5×2 uur of 3×4 uur) als de skihuur en de skipas verkrijgbaar zijn voor slechts € 164,- per kind.

De voorwaarden:

 • Geldig voor kinderen tot 6 jaar (geboren in 2018 of later), mogelijk vanaf 3 jaar en/of op advies van de skischool
 • Zeven overnachtingen, zes dagen skipas/skiles/skihuur
 • Terugbetaling alleen wanneer je actief hebt deelgenomen aan de lessen en na drie dagen niet hebt leren skiën
 • Kind verblijft in de kamer van de ouders (In veel accommodaties in Ski amadé verblijven kinderen gratis in de kamer van de ouders)

Aanbieding 6 | Paasvakantie voor het hele gezin

Pasen duurt in Ski amadé niet slechts vier dagen, maar vanaf 16 maart 2024 tot het einde van het seizoen! Gedurende deze tijd skiën kinderen tot 15 jaar (geboren in 2008 en later) gratis als ten minste één ouder een 6-daagse skipas koopt.

Bovendien zijn er extra veel leuke activiteiten op en naast de piste, zoals de Easter Rabbit Party op 27 maart in Flachawinkl of de Easter Egg Treasure Hunt, een dagje later in Hauser Kaibling.

De voorwaarden:

 • Niet te combineren met andere acties en Paasfamilie kan niet worden gecombineerd met de online vroegboekbonus.
 • Ouder(s) en kind dienen een gemeenschappelijke hoofdverblijfplaats te hebben en er kan gevraagd worden om gezinsidentificatie
Op vakantie met de kinderen in Ski amadé. Foto: Ski amadé

Aanbieding 7 | Geweldige aanbieding voor iedereen boven de 60

De ‘Geniet Actief-week’ voor alle 60-plussers (geboren 1964 of eerder). Wie van skiën houdt, van lekker eten en gezellige berghutten, is in Ski amadé aan het juiste adres. Vanaf het begin van het seizoen tot aan 23 december 2023 en van 29 maart 2024 tot einde seizoen is de 6-daagse skipas voor Ski amadé gratis bij boeking van een 7-daags verblijf bij deelnemende hotels.

Ook inbegrepen in de prijs is een skitocht met een gids in de betreffende regio. Haal daarnaast minimaal vier stempels bij de deelnemende skihutten van de ‘Genuss-Ski-Routen’ en je mag een beloning ophalen bij de VVV.

Genieten is voor iedereen, en speciaal voor 60+ © Claudia Ziegler

Aanbieding 8 | Ladies Week (ook voor mannen!)

Ondanks de naam is Ladies Week ook voor mannen! Van 16 tot en met 23 maart 2024 krijg je als je met z’n tweeën een weekarrangement in een tweepersoonskamer boekt, één 6-daagse skipas gratis. Tijdens deze populaire actieweek worden ook skitesten en skiën met een gids aangeboden, evenals een gevarieerd activiteitenprogramma.

De voorwaarden:

 • Alleen geldig bij geselecteerde accommodaties
Ladies week is niet alleen voor dames! © Claudia Ziegler

Boek nu je wintersportvakantie naar Ski amadé en verzeker je van een goede deal

Met een beetje uitzoekwerk kun je een heel stuk goedkoper op wintersport. Alle aanbiedingen die we hier noemen vind je ook op de website van Ski amadé. Daar kun je ook direct een accommodatie uitzoeken en je wintersport boeken. Heel veel skiplezier gewenst!

Bekijk alle aanbiedingen op de website van Ski amadé en boek direct

Hoofdfoto: Salzburg Hochkönig © Claudia Ziegler