Klik hier voor een actieve vakantie in Innsbruck en omgeving


 

Ben jij ook bij De Week van de Bergsport van 15 – 21 maart?

Door Edwin Hagenouw, 26 februari 2021

Van 15 tot en met 21 maart 2021 zul je tijdens de Week van de Bergsport worden verwend met een uitgebreid aanbod aan lezingen en workshops. Deze online bijeenkomst, georganiseerd door de NKBV, is de perfecte bron voor informatie en inspiratie en een perfecte voorbereiding op je volgende bergsportactiviteiten. 

Klik hier om je aan te melden, je krijgt dan op 15 maart een code gemaild, waarmee je kunt inloggen op de digitale omgeving van het evenement. De Week van de Bergsport is voor iedereen, voor leden en niet-leden van de NKBV.

Sprekers & Workshops

Tijdens diverse presentaties zullen inspirerende sprekers je meenemen op avontuur of je vertellen hoe je nog meer kunt genieten in bergen. We belichten hieronder een aantal lezingen waar we naar uit kijken. Super trots zijn we dat ook reporter Tamar Valkenier een van de lezingen zal verzorgen. Deze fulltime avonturier schrijft over haar avonturen op Mountainreporters.com en neemt je tijdens de Week van de Bergen mee op haar bijzondere reizen.

Sofie Lenaerts

Alpiniste Sofie Lenaerts belicht de haalbaarheid van de bergbeklimmingen, waarbij ze rekening houdt met hoogte en moeilijkheidsgraad en kijkt ook naar de bereikbaarheid. Tom Randall vertelt over de extreme Lakeland Classic Rock Challenge en Ragna Debats geeft een lezing over haar unieke project, de Rolling Mountains. Bekijk het hele sprekersprogramma op de website van de NKBV.

Wat zou een Week van de Bergsport zijn zonder workshops? Tijdens de diverse actieve sessies komen een grote diversiteit aan onderwerpen aan de de orde. Laat je informeren over fitheid en veiligheid in de bergen. Ook wordt de diepte in gegaan over materiaal, schoenen en kleding.  Daarnaast krijg je een oriëntatie en tips voor bergwandelen en huttentochten.


Meer over de Week van de Bergsport en de aanmeld-link vind je hier


(Visited 194 times, 1 visits today)

Lees hier alles over wintersport in Innsbruck en omgeving


 

 

BBI Travel

Wintersport in Scandinavië 

Deze winter vlieg je met BBI Travel rechtstreeks naar het hart van Scandinavië voor een wintervakantie vol avonturen. Ga skiën op de pistes van Sälen in Zweden of in Trysil in Noorwegen. Lees meer

Voigt Travel

Wintersport in Zweden 

Beleef komende winter de Zweedse skipistes! Verblijf in een kleinschalig appartement direct aan de piste. Geniet je van rust en ruimte, vergezichten én heerlijke gastronomie, al vanaf € 695 per persoon. Lees meer

Wintersport in Trentino

De winter in Trentino geeft je vleugels 

Het ‘swoosh’ geluid van ski’s die door de sneeuw klieven, sneeuwschoenen die kraken op een sneeuwtapijt, je adem die de frisse lucht van de Dolomieten opsnuift. Dit is de soundtrack van de winter in Trentino, in het hart van de Italiaanse Alpen. Lees meer