Ben jij ook bij De Week van de Bergsport van 15 – 21 maart?

Door Edwin Hagenouw, 26 februari 2021

Van 15 tot en met 21 maart 2021 zul je tijdens de Week van de Bergsport worden verwend met een uitgebreid aanbod aan lezingen en workshops. Deze online bijeenkomst, georganiseerd door de NKBV, is de perfecte bron voor informatie en inspiratie en een perfecte voorbereiding op je volgende bergsportactiviteiten.

Klik hier om je aan te melden, je krijgt dan op 15 maart een code gemaild, waarmee je kunt inloggen op de digitale omgeving van het evenement. De Week van de Bergsport is voor iedereen, voor leden en niet-leden van de NKBV.

Sprekers & Workshops

Tijdens diverse presentaties zullen inspirerende sprekers je meenemen op avontuur of je vertellen hoe je nog meer kunt genieten in bergen. We belichten hieronder een aantal lezingen waar we naar uit kijken. Super trots zijn we dat ook reporter Tamar Valkenier een van de lezingen zal verzorgen. Deze fulltime avonturier schrijft over haar avonturen op Mountainreporters.com en neemt je tijdens de Week van de Bergen mee op haar bijzondere reizen.

Sofie Lenaerts

Alpiniste Sofie Lenaerts belicht de haalbaarheid van de bergbeklimmingen, waarbij ze rekening houdt met hoogte en moeilijkheidsgraad en kijkt ook naar de bereikbaarheid. Tom Randall vertelt over de extreme Lakeland Classic Rock Challenge en Ragna Debats geeft een lezing over haar unieke project, de Rolling Mountains. Bekijk het hele sprekersprogramma op de website van de NKBV.

Wat zou een Week van de Bergsport zijn zonder workshops? Tijdens de diverse actieve sessies komen een grote diversiteit aan onderwerpen aan de de orde. Laat je informeren over fitheid en veiligheid in de bergen. Ook wordt de diepte in gegaan over materiaal, schoenen en kleding.  Daarnaast krijg je een oriëntatie en tips voor bergwandelen en huttentochten.


Meer over de Week van de Bergsport en de aanmeld-link vind je hier


(Visited 201 times, 1 visits today)

 

BBI Travel

Wintersport in Scandinavië 

Deze winter vlieg je met BBI Travel rechtstreeks naar het hart van Scandinavië voor een wintervakantie vol avonturen. Ga skiën op de pistes van Sälen in Zweden of in Trysil in Noorwegen. Lees meer

SalzburgerLand

Win een skivakantie naar SalzburgerLand 

Je merkt het overal in SalzburgerLand: de locals en de wintersporter zijn simpelweg verliefd op de winter. Een skivakantie, daar houden we allemaal van toch? Maar het wordt natuurlijk nog veel leuker als die vakantie ook nog eens gratis is! Doe hier mee aan de prijsvraag en maak kans op een van de negen wintersportreizen. Elke reis is voor 2 personen. 7 nachten in een 2-persoonskamer in een hotel, inclusief halfpension. Plus twee skipassen voor 6 dagen. Doe mee!

Voigt Travel

Wintersporten in Zweden en Noorwegen 

Kleinschalige pistes, Zweedse koffiepauzes en uitzicht op beboste heuvels: ga wintersporten op z’n Scandinavisch’. Weg van de massa skiën en snowboarden tussen de Zweden en Noren. Bekijk hier de bijzondere winterse reizen van Voigt Travel. Lees meer