Donderdag 1 februari zal het spectaculaire succesverhaal GAIA – Mother Earth plaatsvinden in het Stubaidal, in Neustift. Een skipiste in Milders/Neustift wordt volledig getransformeerd tot openluchttheater. Dit spektakel zal samengaan met veel muziek, dans en multimedia. In 2017 werd de show al bekroond met de “Tirol Touristica Award”.

GAIA
Hoe mooi is dit

GAIA – Mother Earth legt in 2018 nog meer nadruk op het beschermen van de natuur en op het behouden van de vrijheid van elk individu. Het toneelstuk gaat over Gaia die samen met haar zoon strijdt tegen haat en vernietiging van de aarde. Dit doen ze door middel van de kracht van liefde. Er wordt gedanst in de sneeuw, er zijn 3D-projecties op de skipistes, er zijn acteurs, ruiters, boogschutters en motorcrossers. Een freestyle skishow maakt het spektakel helemaal af. De show is vanuit alle standplaatsen en zitplaatsen perfect te zien.

GAIA

Het Tourismusverband Stubai Tirol en algemeen directeur Roland Volderauer ontvingen in juni 2017 voor de tweede keer de Tirol Touristica Award van Tirol Werbung. Deze award is een beloning voor het harde werken maar ook een stimulans om de uitvoering in 2018 nóg spectaculairder te maken. In het spektakel worden toeschouwers meegenomen op een fantastische reis naar een andere wereld. Het is de bedoeling dat toeschouwers alles om zich heen even vergeten en nieuwe herinneringen aan een onvergetelijke avond creëren.

GAIA
De piste wordt omgetoverd tot een waar openluchttheater

Het is een unieke ervaring voor iedereen en het stuk an sich is al een reden om een vakantie naar Stubai te boeken!!

Voor meer informatie kijk je op www.gaia-stubai.com


Over Stubai

Het Stubaital ligt ten zuiden van de hoofdstad van Tirol, Innsbruck en wordt omgeven door 80 gletsjers en 109 drieduizenders. De sportieve en veelzijdige alpenbestemming wordt gevormd door de bekende dorpen Fulpmes, Telfes, Neustift, Schönberg en Mieders. Het is niet alleen in de winter de moeite waard om deze bestemming te bezoeken, ook in de zomer zijn er veel outdoor activiteiten te ondernemen. Waaronder skiën op de Stubaier gletsjer, het grootste gletsjerskigebied van Oostenrijk. Voor ons reisverslag kijk je hier!


(Visited 148 times, 1 visits today)

Obertauern. Skigebied met de meeste sneeuw van Oostenrijk.