advertentie
Askja Reizen
Laat ook jouw reis op maat maken door Askja Reizen

TEAM SNOWREPUBLIC WENST AL HAAR LEZERS VEEL WIJSHEID EN GELUK IN DEZE LASTIGE TIJD EN WE KIJKEN UIT NAAR EEN VOLGENDE WINTER VOL SNEEUW EN PLEZIER IN DE BERGEN. BEZOEK ONDERTUSSEN ONZE WEBSITES MOUNTAINREPORTERS.COM EN OUTDOORDICHTBIJ.NL VOOR EEN DAGELIJKSE DOSIS REISVERHALEN OVER DE MOOISTE NATUURLIJKE BESTEMMINGEN, VLAKBIJ HUIS OF AAN DE ANDERE KANT VAN DE WERELD.


Niet alleen is het ijs- en ijskoud in Nederland, maar het “Beast from the East” houdt ook nog steeds flink huis in de rest van de Alpen. Zo hebben ze in Geneve, Zwitserland het vliegveld moeten sluiten.

In ieder geval tot 12 uur gesloten

“Vanwege de weersomstandigheden is het vliegveld gesloten”, zo wordt er vermeld op de website. Reizigers wordt geadviseerd niet naar het vliegveld te komen en contact op te nemen met de luchtvaartmaatschappijen. Voorlopig zijn de vluchten tot 12 uur opgeschort.

Beast from the East
Het bericht wat je als pop up krijgt als je de website bezoekt

De ijzige wind en centimeters sneeuw zijn debet aan de omstandigheden. De afgelopen dagen werden gevoelstemperaturen geregistreerd van -40 graden.

Het andere grote vliegveld van Zwitserland, Zürich, is wel open. Daar hadden slechts een paar vluchten last van het winterweer.

Hoofdfoto: ter illustratie, @nandy1977

Bron: De Telegraaf.nl/Romandie.com

 

advertentie