Klik hier voor een actieve vakantie in Innsbruck en omgeving


 

Perfect fit met Atomic Hawx skischoenen

Door Edwin Hagenouw

Elke wintersporter weet hoe belangrijk de pasvorm van skischoenen is. Een te strakke schoen leidt uiteindelijk tot pijnlijke voeten en enkels, terwijl je door te losse schoenen alle contact met je ski’s en de sneeuw verliest. Met het kiezen van de juiste skischoenen kun je dus beter niet over een nacht ijs gaan. 

Dat heerlijke moment, je skischoenen vastklikken en gaan!

Laat je informeren door specialisten en, misschien nog veel belangrijker, bepaal voor jezelf voor welke omstandigheden (piste, off-piste, freestyle) je de schoenen hoofdzakelijk gaat gebruiken. Als de schoenen perfect aansluiten aan je voeten en bij specifieke je ski-wensen dan spreken we van Perfect Fit!

Dit is een Perfect Fit

Dingen die perfect aansluiten zien er ook nog eens veel beter uit dan knellende of loszittende producten. Bekijk hieronder maar eens hoe mooi deze voorbeelden van Perfect Fit zijn:

Verbeterde versie

Onze gear-partner Atomic heeft in 2018 wederom een verbeterde versie van haar succesvolle skischoenenlijn Hawx geïntroduceerd. Dankzij de Memoryfit technologie kan de Atomic Hawx heel makkelijk worden gefit voor elke voet.

Zowel de binnenschoen als de buitenschaal worden eenvoudig naar de exacte vorm van de voet gevormd, zodat drukpunten of te ruime stukken tot het verleden behoren. Dit aanpassen aan elke specifieke voet vindt plaats in een unieke verwarmingsoven. Dat proces neemt slechts twaalf minuten in beslag.

Zowel de binnenschoen als de buitenschaal worden eenvoudig naar de exacte vorm van de voet gevormd

Deze Atomic Hawx skischoenen zijn zeer licht van gewicht, wat een hoop energie scheelt als je de hele dag op de berg bent. Een 25% lager gewicht dat merk je zeker!

ATOMIC HAWX | SKISCHOENEN VOOR VROUWEN ATOMIC HAWX | SKISCHOENEN VOOR MANNEN

Eenvoudig Boot Fitting proces

Het lijkt een heel proces, het afstemmen van skischoenen aan elke unieke voet. Maar voor een getrainde professional neemt de totale bootfitting nog geen uur in beslag. Zoals je begrijpt adviseren wij iedereen, maar zeker diegene met pijnlijke voeten tijdens het skiën, zijn of haar skischoenen op maat te laten maken.

Klik op de afbeelding voor een groter formaat.

Check de foto’s & video

De Atomic Hawx skischoenen bestaan als sinds 2007 – dat is precies een jaar langer dan Snowrepublic – en dat levert in al die jaren veel mooie beelden op. Maar de nieuwste plaatjes zijn toch vaak het mooist en zoals je vaak hoort: beelden zeggen meer dan een paar honderd woorden. Check de foto’s en video hieronder!

Klik op de afbeelding voor een groter formaat.

WIN ATOMIC HAWX SKISCHOENEN

Wineen paar skischoenen uit de Atomic Hawx collectie. Meedoen is simpel! Laat je gegevens achter in onderstaand formulier en wie weet ski jij het nieuwe jaar in een nieuw paar skischoenen. Deze winactie heeft een looptijd tot 28 december 2018.

WIN ATOMIC HAWX SKISCHOENEN | KLIK HIER EN DOE MEE


Lees hier ook over de S/MAX ski’s van Salomon


(Visited 1.290 times, 1 visits today)

Lees hier alles over wintersport in Innsbruck en omgeving


 

één reactie op “Atomic Hawx skischoenen: superlicht en perfect fit!”

  • Sandra
    12 februari 2019 at 20:53

    Ook nog wel ff 4 dagen moeten inskieen hoor, dus niet helemaal perfect in het begin ?

Comments are closed.

 

BBI Travel

Wintersport in Scandinavië 

Deze winter vlieg je met BBI Travel rechtstreeks naar het hart van Scandinavië voor een wintervakantie vol avonturen. Ga skiën op de pistes van Sälen in Zweden of in Trysil in Noorwegen. Lees meer

Voigt Travel

Wintersport in Zweden 

Beleef komende winter de Zweedse skipistes! Verblijf in een kleinschalig appartement direct aan de piste. Geniet je van rust en ruimte, vergezichten én heerlijke gastronomie, al vanaf € 695 per persoon. Lees meer

Wintersport in Trentino

De winter in Trentino geeft je vleugels 

Het ‘swoosh’ geluid van ski’s die door de sneeuw klieven, sneeuwschoenen die kraken op een sneeuwtapijt, je adem die de frisse lucht van de Dolomieten opsnuift. Dit is de soundtrack van de winter in Trentino, in het hart van de Italiaanse Alpen. Lees meer