APRÈS-SKI IN NEDERLAND | Doe mee met de Dutchweek Pubquiz

Door Edwin Hagenouw | bron: Dutchweek

De meesten van ons hebben nog bergen gezien deze winter. En het kriebelt natuurlijk enorm. Zelf hoop ik nog steeds, waarschijnlijk tegen beter weten in, dat we in april nog de hoger gelegen gebieden in de Alpen kunnen opzoeken. Maar voorlopig is het natuurlijk ook enorm genieten van de sneeuw in de lage landen.

En hoe leuk zou het zijn om een dagje in de Nederlandse of Belgische sneeuw af te sluiten met een leuk feestje. Après-ski in de lage landen zeg maar. Onze vrienden van Dutchweek organiseren op vrijdag 26-2 via livestream de gratis Dutchweek Pubquiz.

De pubquiz start om 20.00 uur en duurt ongeveer een uur. Natuurlijk wordt het feestje afgesloten met een lekkere DJ set. Ben jij erbij? Wij wel!

Op vrijdag 26 februari rond 19.45 uur zal de link van de livestream op de socials van Dutchweek (Facebook bijvoorbeeld) gedeeld. Natuurlijk zijn er gave prijzen te winnen van onder andere Dutchweek zelf (Winter event tickets voor ’22), Cornelis Rotterdam (waar de Pubquiz wordt gelivestreamd) en SnowWorld.

De komende twee weken wordt steeds meer info bekendgemaakt. Houd Snowrepublic dus in de gaten!


Bekijk hier alle artikelen op onze après-ski pagina


(Visited 549 times, 1 visits today)

Obertauern. Skigebied met de meeste sneeuw van Oostenrijk.