Klik hier om mee te doen met de win-actie


 

APRÈS-SKI IN NEDERLAND | Doe mee met de Dutchweek Pubquiz

Door Edwin Hagenouw | bron: Dutchweek

De meesten van ons hebben nog bergen gezien deze winter. En het kriebelt natuurlijk enorm. Zelf hoop ik nog steeds, waarschijnlijk tegen beter weten in, dat we in april nog de hoger gelegen gebieden in de Alpen kunnen opzoeken. Maar voorlopig is het natuurlijk ook enorm genieten van de sneeuw in de lage landen.

En hoe leuk zou het zijn om een dagje in de Nederlandse of Belgische sneeuw af te sluiten met een leuk feestje. Après-ski in de lage landen zeg maar. Onze vrienden van Dutchweek organiseren op vrijdag 26-2 via livestream de gratis Dutchweek Pubquiz.

De pubquiz start om 20.00 uur en duurt ongeveer een uur. Natuurlijk wordt het feestje afgesloten met een lekkere DJ set. Ben jij erbij? Wij wel!

Op vrijdag 26 februari rond 19.45 uur zal de link van de livestream op de socials van Dutchweek (Facebook bijvoorbeeld) gedeeld. Natuurlijk zijn er gave prijzen te winnen van onder andere Dutchweek zelf (Winter event tickets voor ’22), Cornelis Rotterdam (waar de Pubquiz wordt gelivestreamd) en SnowWorld.

De komende twee weken wordt steeds meer info bekendgemaakt. Houd Snowrepublic dus in de gaten!


Bekijk hier alle artikelen op onze après-ski pagina


(Visited 617 times, 1 visits today)

 

BBI Travel

Wintersport in Scandinavië 

Deze winter vlieg je met BBI Travel rechtstreeks naar het hart van Scandinavië voor een wintervakantie vol avonturen. Ga skiën op de pistes van Sälen in Zweden of in Trysil in Noorwegen. Lees meer

SalzburgerLand

Win een skivakantie naar SalzburgerLand 

Je merkt het overal in SalzburgerLand: de locals en de wintersporter zijn simpelweg verliefd op de winter. Een skivakantie, daar houden we allemaal van toch? Maar het wordt natuurlijk nog veel leuker als die vakantie ook nog eens gratis is! Doe hier mee aan de prijsvraag en maak kans op een van de negen wintersportreizen. Elke reis is voor 2 personen. 7 nachten in een 2-persoonskamer in een hotel, inclusief halfpension. Plus twee skipassen voor 6 dagen. Doe mee!

Voigt Travel

Wintersporten in Zweden en Noorwegen 

Kleinschalige pistes, Zweedse koffiepauzes en uitzicht op beboste heuvels: ga wintersporten op z’n Scandinavisch’. Weg van de massa skiën en snowboarden tussen de Zweden en Noren. Bekijk hier de bijzondere winterse reizen van Voigt Travel. Lees meer