Schlagerkoningin in het Planai-stadion

Door: Pauline van der Waal

Ben je op 23 maart in Schladming-Dachtstein, of ben je nog van plan een tripje te boeken? Jij mazzel! Je kunt dan namelijk bij het concert van Andrea Berg zijn dat wordt gehouden in het Planai-stadion onderaan de dalafdaling in Schladming.

Eén groot feest

Het Planai-stadion wordt gebruikt om afdalingen op de Planai-afdaling te bekijken, zoals de bekende Nightrace Schladming. Maar niet alleen dat, er worden ook regelmatig concerten georganiseerd. Dit keer is dat dus Andrea Berg, die met haar hits Du hast mich tausendmal belogen, Ja-ich will en Die Gefühle haben Schweigepflicht ongetwijfeld gaat zorgen voor een feestje. Dit is je kans om de meest succesvolle schlagerzangeres uit Duitsland live te kunnen zien.

Andrea Berg

Tickets vanaf € 59,99

Er zijn op dit moment nog tickets beschikbaar! Staanplaatsen kosten € 59,99. Voor een plek in de Golden Circle betaal je € 79,99 en een ‘VIP GOLD’ ticket kost € 199,99. daar krijg je dan wel een plek op het VIP-Deck voor waar het lekker warm is. Ook is eten en drinken (wijn/bier/fris) inbegrepen. Tickets bestel je hier online.

Meer weten over het skigebied Schladming-Dachstein? Ik schreef er dit artikel over.

En natuurlijk: Andrea’s grootste hit!

Meer informatie op de website van Schladming Dachstein.

Foto’s: Schladming Dachstein

(Visited 417 times, 1 visits today)

Obertauern. Skigebied met de meeste sneeuw van Oostenrijk.