advertentie
Ski Safari

Het is bijna zover, de Dutchweek van Saalbach. Van 21 tot en met 25 maart 2018 vindt de vierde editie van de Dutchweek in Saalbach plaats. Met meer après-skiën dan skiën, meer feesten dan slapen, meer alcoholische drankjes dan non-alcoholische is dit topsport. Maak je borst maar nat, deze Dutchweek wordt er één om nooit meer te vergeten.

“deze dutchweek wordt er één om nooit meer te vergeten”

De combinatie van skiën en après-skiën

Op naar Saalbach in Oostenrijk waar zo’n 270 kilometer aan perfect geprepareerde pistes klaar ligt voor geweldige ski-afdalingen en prachtige uitzichten. Het skigebied wordt beschreven als meest relaxte skigebied van Oostenrijk. De drie skigebieden van Saalbach-Hinterglemm en Leogang zijn met elkaar verbonden. Het skigebied kent daarom de naam, Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn. En waarom moet er dan skicircus vooraf? Dit heeft te maken met de perfecte, levendige, beruchte après-ski mogelijkheden dat al vroeg in de middag begint. En daar komt niet voor niets de slogan “lange pistes en korte nachten vandaan.” Geniet van de prachtige pistes om vervolgens een feestje te bouwen in één van de après-ski huts.

“lange pistes en korte nachten”, dat is de Dutchweek in Saalbach

Saalbach
Saalbach; Eén van de vele liften, Copyright: © Saalbach, Christian Wöckinger

Dutchweek Saalbach

Van 21 tot en met 25 maart kleurt Saalbach Oranje. Er wordt namelijk veel waarde gehecht aan de Nederlandse vibe. De vierde editie van de Dutchweek vindt plaats met te gekke optredens. Zet het programma alvast in je agenda. De Dutchweek is een event dat door een Nederlands evenementenbureau in 1991 is begonnen en inmiddels een begrip is in steeds meer wintersportlanden. De Nederlanders kunnen overal een feestje vieren!

Progamma Dutchweek Saalbach
12.00 – 17.00 Lounge@ Panorama Alm
12.00 – 20.00 Snowparty & radio Rave@ Mais Alm.
16.00 – 22.00 Après-ski @ Burgi’s.
21.00 – 04.00 Clubnight @ Taverne.
22.00 – 04.00 De Corona’s & DJ @ Castello.
22.00 – 04.00 Club Night @ Zum Turn.

Daarnaast zullen Barry paf en Menno de Boer Radio Rave verzorgen. De bekende Sax- O-Joe zal op zijn Saxofoon live meespelen met verschillende Dj’s. Op woensdag en donderdag zijn en thema avonden in club Taverne. Namelijk ‘Heidi & Peter’ en op donderdag ‘Energize’. Op 23 maart Slalom bij Poederbaas.

NB: Tot 7 maart kun je nog een polsbandje bestellen dat je toegang geeft tot alle feesten in Saalbach en kost slechts 30 euro. Handig om dit vooraf al vast te doen. Ze worden opgestuurd via de post. Na 7 maart kun je de bandjes ophalen met het aankoopbewijs in de middag bij Maisalm of in de avond bij Burgi’s.

Vier jij de Dutchweek in Saalbach? Laat het ons dan weten!


Boek met Summit Travel je reis naar de Dutchweek: www.summittravel.nl

Lees meer over het prachtige skigebied: Saalbach-Hinterglemm


bron: dutchweek.nl

 

 

advertentie
Magische winterreizen naar IJsland