-2.6 C
Sölden
donderdag, december 12, 2019
advertentie
Ski Safari

SAMENWERKEN MET SNOWREPUBLIC

Snowrepublic is een online magazine van Reisschrijvers Media

Snowrepublic is een initiatief van Edwin Hagenouw. Hij is eigenaar van REISSCHRIJVERS MEDIA. In 2008 lanceerde hij Snowrepublic, een van de grotere wintersportsites van de Lage Landen. In 2017 ging Mountainreporters.com online. Dat is ondertussen de grootste outdoor inspiratie website van Nederland. Daarnaast zullen op termijn Lifestyle Magazine Wild50.nl en Travel Magazine Reisschrijvers.nl worden geïntroduceerd.

Met een gepassioneerd team van in totaal 70 reporters, fotografen en gastbloggers bieden wij je dagelijks wintersport- en outdoornieuws, reisverhalen, video’s, actueel weer en informatie over outdoorproducten.

Social media

Wij geloven in interactie met onze lezers en hebben een sterke aanwezigheid op social media. Je vindt ons met name op Facebook, Instagram en Twitter. Sinds de lancering van Snowrepublic in november 2018 zijn we gegroeid naar ruim 25.000 volgers (september 2018).

Adverteren voor outdoorproducten en bestemmingen

Snowrepublic biedt de mogelijkheid om te adverteren voor wintersportbestemmingen en producten. Deze promotie vindt hoofdzakelijk plaats door middel van advertorials, nieuwsbrieven en gesponsorde social media posts. Vanzelfsprekend bestaat ook de mogelijkheid om banners te plaatsen.

media kit snowrepublic
Media Kit Snowrepublic

Het profiel van onze bezoekers is helder: actieve mannen en vrouwen met een gemiddelde leeftijd van 42 jaar en een bovengemiddeld inkomen. Ruim 90% van onze bezoekers komt uit Nederland en Vlaanderen.

Persreizen

Voor zowel reisorganisaties als outdoor- en wintersportbestemmingen maken wij jaarlijks gemiddeld 80-90 persreizen. In ruil hiervoor verzorgen wij een uitgebreide promotie in de vorm van reisverslagen en fotoreportages. Op verzoek maken we ook een reisvideo.

Graag ontvangen wij uw uitnodiging voor persreizen via het onderstaande formulier of per mail: edwin@snowrepublic.com

Media kit en contact

Download hier onze MEDIA KIT voor informatie over het bezoekersprofiel, de statistieken en advertentietarieven. Via e-mail kun je contact met ons opnemen voor meer informatie of voor het maken van een vrijblijvende afspraak.

Edwin Hagenouw. Eigenaar van Reisschrijvers Media.

 

Heb je interesse in een partnership met Snowrepublic of zie je mogelijkheden voor sponsoring? Neem voor meer informatie en onze tarieven contact met mij op via edwin@snowrepublic.com.

Als kleine zelfstandige onderneming zijn wij zeer flexibel en bieden we de meest aantrekkelijke tarieven

En laten we onder het genot van een kop goede bonenkoffie of groene thee bespreken wat we voor elkaar kunnen betekenen. Als kleine zelfstandige onderneming zijn wij zeer flexibel en bieden we de meest aantrekkelijke tarieven. Alle reden dus om eens een goed gesprek met elkaar aan te gaan.

advertentie
Magische winterreizen naar IJsland