Contact

Snowrepublic is een initiatief van Edwin Hagenouw, eigenaar van REISSCHRIJVERS MEDIA. In 2008 lanceerde hij Snowrepublic, een van de grotere wintersportsites van de Lage Landen. In 2017 ging Mountainreporters.com (60.000 lezers per maand) online. Dat is ondertussen een van de de grootste outdoor inspiratie websites van Nederland. In mei 2020 zag Outdoordichtbij.nl het daglicht. Dit platform heeft een heldere focus op reizen, natuur en duurzaamheid in Nederland en de omringende landen. In augustus 2021 heeft Reisschrijvers Media de reis- en weersite Alpenweerman.nl overgenomen, waardoor we de lezers van al onze reismagazines kunnen voorzien van up-to-date weerinformatie.

Met een gepassioneerd team reporters en fotografen bieden wij je dagelijks wintersport- en outdoornieuws, reisverhalen, video’s, actueel weer en informatie over outdoorproducten.

Social media

Wij geloven in interactie met onze lezers en hebben een sterke aanwezigheid op social media. Je vindt ons met name op Facebook, Pinterest, Instagram en Twitter. Op dit moment hebben we met de magazines van Reisschrijvers Media 90.000 volgers (augustus 2021).

Adverteren voor outdoorproducten en bestemmingen

Snowrepublic biedt de mogelijkheid om te adverteren voor wintersportbestemmingen en producten. Deze promotie vindt hoofdzakelijk plaats door middel van advertorials, nieuwsbrieven en gesponsorde social media posts. Vanzelfsprekend bestaat ook de mogelijkheid om banners te plaatsen. Hieronder de belangrijkste cijfers over snowrepublic.nl

  • 150.000 unieke bezoekers per maand
  • 300.000 pageviews per maand
  • 35.000 volgers op social media voor Snowrepublic
  • 80.000 volgers op social media, samen met Alpenweerman en Mountainreporters
  • 200.000 – 400.000 maandelijks bereik op Pinterest
  • 10.000 abonnees op de nieuwsbrief
  • Focus op wintersport in Europa
  • 100% focus op lezers uit Nederland en Vlaanderen
  • 100% focus op mainstream wintersport

Het profiel van onze bezoekers is helder: actieve mannen en vrouwen met een gemiddelde leeftijd van 40 jaar en een bovengemiddeld inkomen. Ruim 90% van onze bezoekers komt uit Nederland en Vlaanderen.

Persreizen

Voor zowel reisorganisaties als outdoor- en wintersportbestemmingen maken wij jaarlijks diverse persreizen. In ruil hiervoor verzorgen wij een uitgebreide promotie in de vorm van reisverslagen en fotoreportages. Vanzelfsprekend delen we onze ervaringen op social media. Op verzoek maken we ook een reisvideo.

Graag ontvang ik uw uitnodiging voor persreizen per mail: edwin@reisschrijvers.nl

Media kit en contact

Download hier onze MEDIAKIT SNOWREPUBLIC 2021-2022 voor informatie over het bezoekersprofiel, de statistieken en advertentietarieven. Via e-mail kun je contact met ons opnemen voor meer informatie of voor het maken van een vrijblijvende afspraak.

Edwin Hagenouw. Eigenaar van Reisschrijvers Media.

Heb je interesse in een partnership met Snowrepublic of zie je mogelijkheden voor sponsoring? Neem voor meer informatie en onze tarieven contact met mij op via edwin@snowrepublic.nl.

Als kleine onafhankelijke onderneming zijn wij zeer flexibel en bieden we de meest aantrekkelijke tarieven

En laten we onder het genot van een kop goede bonenkoffie of groene thee bespreken wat we voor elkaar kunnen betekenen. Als kleine zelfstandige onderneming zijn wij zeer flexibel en bieden we de meest aantrekkelijke tarieven. Alle reden dus om eens een goed gesprek met elkaar aan te gaan.

Snowrepublic is een online magazine van Reisschrijvers Media

(Visited 1.431 times, 1 visits today)