5.7 C
Sölden
maandag, oktober 19, 2020

 

Snowrepublic is een initiatief van Edwin Hagenouw, eigenaar van REISSCHRIJVERS MEDIA. In 2008 lanceerde hij Snowrepublic, een van de grotere wintersportsites van de Lage Landen. In 2017 ging Mountainreporters.com (60.000 lezers per maand) online. Dat is ondertussen de grootste outdoor inspiratie website van Nederland. In mei 2020 zag Outdoordichtbij.nl het daglicht. Dit platform heeft een heldere focus op reizen, natuur en duurzaamheid in Nederland en de omringende landen.

Met een gepassioneerd team van in totaal 70 reporters, fotografen en gastbloggers bieden wij je dagelijks wintersport- en outdoornieuws, reisverhalen, video’s, actueel weer en informatie over outdoorproducten.

Social media

Wij geloven in interactie met onze lezers en hebben een sterke aanwezigheid op social media. Je vindt ons met name op Facebook, Instagram en Twitter. Sinds de lancering van de nieuwe website van Snowrepublic.nl in september 2017 zijn we gegroeid naar 30.000 volgers, samen met Mountainreporters loopt dat op tot 60.000 (juni 2020).

Adverteren voor outdoorproducten en bestemmingen

Snowrepublic biedt de mogelijkheid om te adverteren voor wintersportbestemmingen en producten. Deze promotie vindt hoofdzakelijk plaats door middel van advertorials, nieuwsbrieven en gesponsorde social media posts. Vanzelfsprekend bestaat ook de mogelijkheid om banners te plaatsen. Hieronder de belangrijkste cijfers over Snowrepublic.nl

  • 150.000 unieke bezoekers per maand
  • 300.000 pageviews per maand
  • 30.000 volgers op social media
  • 200.000 maandelijks bereik op Pinterest
  • 8.700 abonnees op de nieuwsbrief
  • 100% focus op Nederland en Vlaanderen
  • 100% focus op mainstream wintersport

Het profiel van onze bezoekers is helder: actieve mannen en vrouwen met een gemiddelde leeftijd van 42 jaar en een bovengemiddeld inkomen. Ruim 90% van onze bezoekers komt uit Nederland en Vlaanderen.

Persreizen

Voor zowel reisorganisaties als outdoor- en wintersportbestemmingen maken wij jaarlijks gemiddeld 80-90 persreizen. In ruil hiervoor verzorgen wij een uitgebreide promotie in de vorm van reisverslagen en fotoreportages. Vanzelfsprekend delen we onze ervaringen op social media. Op verzoek maken we ook een reisvideo.

Graag ontvang ik uw uitnodiging voor persreizen per mail: edwin@snowrepublic.com

Media kit en contact

Download hier onze MEDIAKIT SNOWREPUBLIC 2020-2021 voor informatie over het bezoekersprofiel, de statistieken en advertentietarieven. Via e-mail kun je contact met ons opnemen voor meer informatie of voor het maken van een vrijblijvende afspraak.

Edwin Hagenouw
Edwin Hagenouw. Eigenaar van Reisschrijvers Media. Bekijk profiel op LinkedIn.

 

Heb je interesse in een partnership met Snowrepublic of zie je mogelijkheden voor sponsoring? Neem voor meer informatie en onze tarieven contact met mij op via edwin@snowrepublic.com.

Als kleine zelfstandige onderneming zijn wij zeer flexibel en bieden we de meest aantrekkelijke tarieven

En laten we onder het genot van een kop goede bonenkoffie of groene thee bespreken wat we voor elkaar kunnen betekenen. Als kleine zelfstandige onderneming zijn wij zeer flexibel en bieden we de meest aantrekkelijke tarieven. Alle reden dus om eens een goed gesprek met elkaar aan te gaan.

 

Snowrepublic is een online magazine van Reisschrijvers Media