Klik hier om mee te doen met de win-actie


 

Party, sneeuw, en good vibes!

Door: Pauline van der Waal | 2 maart 2019

Het is zo langzamerhand een traditie aan het worden. In het eerste weekend van april viert Sölden groots het Electric Mountain Festival, met artiesten uit binnen- en vooral buitenland. Dit jaar is dat met Robin Schulz, Lost Frequencies, R3HAB, Laidback Luke en nog veel meer.

Het belooft weer een geweldig feest te worden! Foto: Ötztal Tourismus, Rudi Wyhlidal
Het belooft weer een geweldig feest te worden! Foto: Ötztal Tourismus, Rudi Wyhlidal

Combinatie sneeuw en DJ’s uniek

Hoe fantastisch is dat? Eerst een heerlijke dag in de sneeuw en de voorjaarszon, en dan afsluiten met een vette party? De stage ligt op bijna 2200 meter hoogte, bovenaan de gondel, onderaan de piste. Beter dan dat wordt het niet, behalve dan als je het VIP-package neemt. Hiermee heb je toegang tot de exclusieve VIP Area en krijg je een welkomstdrankje en een viergangendiner. Maar niets moet! Met je skipas kun je namelijk gratis naar binnen.

Happy with friends! Foto: Ötztal Tourismus, Rudi Wyhlidal
Happy with friends! Foto: Ötztal Tourismus, Rudi Wyhlidal

Gratis toegang met je skipas

Waarschijnlijk ga je in de eerste plaats naar Sölden om te skiën of boarden. Des te beter dat de optredens gratis toegankelijk zijn wanneer je en geldige skipas voor die dag hebt. Geen skiër, maar wel naar het feest? Geen probleem, je koopt dan een kaartje voor € 35,- per dag. Hiermee kun je met de gondel naar boven en naar beneden, en heb je toegang tot de concerten.

Beetje een idee krijgen hoe dat eruit ziet? Check dan de video.


Meer informatie over het festival vind je op Soelden.com


(Visited 612 times, 1 visits today)

 

BBI Travel

Wintersport in Scandinavië 

Deze winter vlieg je met BBI Travel rechtstreeks naar het hart van Scandinavië voor een wintervakantie vol avonturen. Ga skiën op de pistes van Sälen in Zweden of in Trysil in Noorwegen. Lees meer

SalzburgerLand

Win een skivakantie naar SalzburgerLand 

Je merkt het overal in SalzburgerLand: de locals en de wintersporter zijn simpelweg verliefd op de winter. Een skivakantie, daar houden we allemaal van toch? Maar het wordt natuurlijk nog veel leuker als die vakantie ook nog eens gratis is! Doe hier mee aan de prijsvraag en maak kans op een van de negen wintersportreizen. Elke reis is voor 2 personen. 7 nachten in een 2-persoonskamer in een hotel, inclusief halfpension. Plus twee skipassen voor 6 dagen. Doe mee!

Voigt Travel

Wintersporten in Zweden en Noorwegen 

Kleinschalige pistes, Zweedse koffiepauzes en uitzicht op beboste heuvels: ga wintersporten op z’n Scandinavisch’. Weg van de massa skiën en snowboarden tussen de Zweden en Noren. Bekijk hier de bijzondere winterse reizen van Voigt Travel. Lees meer