advertentie
Askja Reizen
Laat ook jouw reis op maat maken door Askja Reizen

TEAM SNOWREPUBLIC WENST AL HAAR LEZERS VEEL WIJSHEID EN GELUK IN DEZE LASTIGE TIJD EN WE KIJKEN UIT NAAR EEN VOLGENDE WINTER VOL SNEEUW EN PLEZIER IN DE BERGEN. BEZOEK ONDERTUSSEN ONZE WEBSITES MOUNTAINREPORTERS.COM EN OUTDOORDICHTBIJ.NL VOOR EEN DAGELIJKSE DOSIS REISVERHALEN OVER DE MOOISTE NATUURLIJKE BESTEMMINGEN, VLAKBIJ HUIS OF AAN DE ANDERE KANT VAN DE WERELD.


Party, sneeuw, en good vibes!

Door: Pauline van der Waal | 2 maart 2019

Het is zo langzamerhand een traditie aan het worden. In het eerste weekend van april viert Sölden groots het Electric Mountain Festival, met artiesten uit binnen- en vooral buitenland. Dit jaar is dat met Robin Schulz, Lost Frequencies, R3HAB, Laidback Luke en nog veel meer.

Het belooft weer een geweldig feest te worden! Foto: Ötztal Tourismus, Rudi Wyhlidal
Het belooft weer een geweldig feest te worden! Foto: Ötztal Tourismus, Rudi Wyhlidal

Combinatie sneeuw en DJ’s uniek

Hoe fantastisch is dat? Eerst een heerlijke dag in de sneeuw en de voorjaarszon, en dan afsluiten met een vette party? De stage ligt op bijna 2200 meter hoogte, bovenaan de gondel, onderaan de piste. Beter dan dat wordt het niet, behalve dan als je het VIP-package neemt. Hiermee heb je toegang tot de exclusieve VIP Area en krijg je een welkomstdrankje en een viergangendiner. Maar niets moet! Met je skipas kun je namelijk gratis naar binnen.

Happy with friends! Foto: Ötztal Tourismus, Rudi Wyhlidal
Happy with friends! Foto: Ötztal Tourismus, Rudi Wyhlidal

Gratis toegang met je skipas

Waarschijnlijk ga je in de eerste plaats naar Sölden om te skiën of boarden. Des te beter dat de optredens gratis toegankelijk zijn wanneer je en geldige skipas voor die dag hebt. Geen skiër, maar wel naar het feest? Geen probleem, je koopt dan een kaartje voor € 35,- per dag. Hiermee kun je met de gondel naar boven en naar beneden, en heb je toegang tot de concerten.

Beetje een idee krijgen hoe dat eruit ziet? Check dan de video.


Meer informatie over het festival vind je op Soelden.com


 

advertentie