Obertauern. Skigebied met de meeste sneeuw van Oostenrijk.

 

POLL | 63% van de wintersporters denkt dit seizoen niet meer op wintersport te gaan

Door: Saskia Smulders

Iets meer dan 63% van de wintersporters denkt dat het er dit seizoen (2020/2021) niet meer in zit om op wintersport te kunnen gaan. De overige 37% houdt nog steeds hoop dat het ergens de komende maanden mogelijk moet zijn. Dit blijkt uit de korte enquête die we onder 500 wintersportliefhebbers deden*.

Eensgezind

Wij hebben een korte poll uitgezet onder onze volgers op Instagram (via Stories) en op onze openbare groep op Facebook “Liefde voor wintersport“. De vraag die we stelden was: “Denk jij dat je dit seizoen (2020/2021) nog op wintersport kunt gaan?” De uitslag is opmerkelijk aangezien de uitslagen op beide platforms hetzelfde beeld geven. Er is dus sprake van behoorlijke eensgezindheid onder de wintersportliefhebbers.


Klik hier en maak kans op een luxe skivakantie naar Ski amadé in Oostenrijk

 

Uitslag van de poll onder 500 wintersportliefhebbers | Bron: Snowrepublic.nl

Hoop houden

Bianca reageerde op Facebook: “Hou m’n kop nog even in het zand en blijf er op hopen dat we eind maart nog kunnen”. En Erwin hoopt nog “paaseitjes te kunnen zoeken in Ischgl”. Ook Yvonne, Marja en Roel houden hoop.

Hoofdfoto: Saskia Smulders

* Deze enquête is gehouden vóór de bekendmaking de verlenging van de Nederlandse lockdown, van de online registratieplicht voor inreizen in Oostenrijk en de vermoedelijke constatering van de Britse variant van het coronavirus in Oostenrijk.

Anderen lazen ook:

Ga eens naar Gastein, voor een verrassend andere wintersport. Klik hier voor meer info!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.