Klik hier voor een actieve vakantie in Innsbruck en omgeving


 

Misschien is het niet het meest voor de hand liggende gezelschap om mee op wintersport te gaan, maar met je collega’s kan het super gezellig zijn om wintersport te gaan. Wij geven je vijf redenen om dit aan je baas voor te leggen. Misschien krijg je ‘m wel zover dat hij of zij het wil financieren.

#1 In plaats van de afgezaagde heisessie

We kennen ze waarschijnlijk allemaal: de heisessies. Met z’n allen weg van de dagdagelijkse beslommering en op naar de hei. Het idee is dat de omgeving je inspireert en komt tot besluiten of ideeën waar je -bij terugkomst op kantoor- mee aan de slag gaat. Natuurlijk hoeft het niet daadwerkelijk op de hei te zijn, maar kan ook een piste zijn. Zeg nou zelf van gezonde berglucht krijg je massa’s goede ideeën. Des te meer reden om een wintersportoord als alternatieve heisessie voor te leggen. Met een beetje geluk kun je er ’s avonds nog een “hijssessie” aan vast plakken :-). 

#2 Vol frisse energie terug op kantoor

De gezonde berglucht zorg niet alleen voor veel inspiratie, maar het in de bergen zijn zorgt ook voor frisse energie. Die frisse energie neem je vervolgens mee naar kantoor waarna je bergen werk kunt verzetten.

Met de opgedane energie in de bergen kun je op kantoor weer bergen werk verzetten

#3 Versterkt vertrouwensband tussen collega’s

Het samen weg zijn van het kantoor zorgt ervoor dat de onderlinge band tussen de collega’s versterkt wordt. Dat komt uiteindelijk het werk en de productiviteit weer ten goede. Daar word je baas ook weer beter van!

#4 Beweging is gezond

Op wintersport gaan betekent bewegen. Collega’s die van skiën of snowboarden houden gaan lekker de piste op. Zijn er collega’s die niet willen of kunnen skiën? Dan kunnen zij heerlijke wandelingen maken. Bewegen is goed voor je gezondheid en dus ook een goed middel tegen ziekteverzuim. Ik kan me niet voorstellen dat er een baas is die bewegen níet gezond vindt.

Fun op de piste | Foto: Saskia Smulders

#5 Het is gewoon leuk

Als wintersporter weet je het natuurlijk: wintersporten is gewoon leuk. Je bent lekker de hele dag bezig, lekker buiten, geniet van de natuur en ’s avonds kun je met elkaar doorzakken in de après-ski of lekker de wellness in.

Wil je ook met je collega’s gaan wintersporten? Dan is een shortski misschien een goed idee!

Lees ook:

Hoofdfoto: Saskia Smulders

(Visited 1.859 times, 1 visits today)

Lees hier alles over wintersport in Innsbruck en omgeving


 

 

BBI Travel

Wintersport in Scandinavië 

Deze winter vlieg je met BBI Travel rechtstreeks naar het hart van Scandinavië voor een wintervakantie vol avonturen. Ga skiën op de pistes van Sälen in Zweden of in Trysil in Noorwegen. Lees meer

Voigt Travel

Wintersport in Zweden 

Beleef komende winter de Zweedse skipistes! Verblijf in een kleinschalig appartement direct aan de piste. Geniet je van rust en ruimte, vergezichten én heerlijke gastronomie, al vanaf € 695 per persoon. Lees meer

Wintersport in Trentino

De winter in Trentino geeft je vleugels 

Het ‘swoosh’ geluid van ski’s die door de sneeuw klieven, sneeuwschoenen die kraken op een sneeuwtapijt, je adem die de frisse lucht van de Dolomieten opsnuift. Dit is de soundtrack van de winter in Trentino, in het hart van de Italiaanse Alpen. Lees meer