advertentie
Askja Reizen
Laat ook jouw reis op maat maken door Askja Reizen

 

De 5 meest gelezen wintersport blogs van 2017

Door Saskia Smulders

Het jaar loopt ten einde en dus is het tijd om een beetje terug te kijken. Hoewel, voor ons wintersporters, het jaar eigenlijk pas net begonnen is. Enfin, we nemen we je mee naar de vijf meest gelezen wintersport blogs die we voor jullie schreven.

5. Après-ski hits van 2018

In dit blog voorspelden we dé après-ski hits van 2018. Jullie lazen ‘m massaal. Of de voorspellingen uitkomen is nog niet zeker, maar er zitten zeker goede kanshebbers tussen.

Dit was de nummer 6 uit de lijst:

4. Hartverwarmende video

Jaaaaaaaaaaa, die video van die teckel op de ski’s is toch super cute? Heb je ‘m nog niet gezien? Bekijk ‘m dan heel snel en smelt weg…

skiënde teckels

3. Mittelberg sneeuwzeker

Mittelberg in het Kleinwalsertal ligt zeer gunstig en heeft altijd meer sneeuw dan gemiddeld. Edwin schreef er een mooi artikel over.

Mittelberg Vorarlberg

2. IJszwemmen in de gletsjer van Hintertux

Ik krijg iedere keer de koude rillingen als ik alleen al de titel van dit bericht lees. Reporter Pauline schreef er een blog over. In de ijsgrot, op zo’n 35 meter onder de oppervlakte, ligt een 32 meter diep en 80 meter lang meer. Het ziet er eigenlijk meer uit als een lange smalle ‘gracht’, die gevuld is met kristalhelder water van -hou je vast!- 0 graden Celsius. Het is eenvoudigweg schitterend, dus we kunnen er lang of kort over praten: bekijk die video!

1. De absolute nummer één: zelf Kaiserschmarren maken

Dat wil je toch? Wintersport in huis halen door zelf heerlijke Kaischermarren te maken. Met het recept van Thiery kun je helemaal los.

Kaiserschmarrn

advertentie