Klik hier om mee te doen met de win-actie


 

Je kent ze vast wel; Van die mensen die het altijd koud hebben. Op wintersport gaan, is dan niet het eerste waar deze mensen aan denken. Maar je hoeft het helemaal niet koud te hebben in de sneeuw. Je kan je er bijvoorbeeld prima op kleden met thermokleding en een warme ski-outfit. Daarnaast zijn er deze coole gadgets op de markt die in de koffer van een echte koukleum niet mogen ontbreken!

#1# VERWARMDE BINNENVOERING HANDSCHOENEN

verwarmde handschoen
Verwarmde binnenvoering handschoen

Verwarmde binnenvoering handschoenen werken op batterijen en met deze voering kan je je favoriete skihandschoenen omvormen tot verwarmde handschoenen. De binnenvoering kan gedragen worden in combinatie met de meeste handschoenen. Je combineert het comfort en de bescherming van je eigen handschoenen en het verwarmende effect van deze binnenvoering. De handschoenen voelen extreem zacht aan en zitten erg comfortabel doordat het verwarmingselement langs de vingers en rond de vingertoppen loopt.

#2# VERWARMDE ZOOLTJES

Verwarmde zooltjes
Verwarmde zooltjes

Met deze oplaadbare en op afstand bedienbare zooltjes heb je nooit geen last meer van koude voeten! Ze zijn ontworpen met het ultieme comfort in het achterhoofd waardoor ze ergonomisch zijn vormgegeven. Hierdoor geven de contouren je het gevoel dat je op maatschoenen loopt. Ze passen in elke ski- of snowboardschoen en zorgen voor een goede vering en isolatie. Ze houden je voeten warm op de piste waarbij je zelf de temperatuur kan bepalen variërend van 40 tot 50 graden.

#3# VERWARMDE SJAAL

Verwarmde sjaal
Verwarmde sjaal

Een sjaal met een ingebouwde verwarming; Wie wil dat nou niet?! De verwarmde sjaal werkt op batterijen en kan onderweg eenvoudig aan- en uitgezet worden. Daarnaast zorgt deze sjaal er voor dat je bloedsomloop voortdurend gestimuleerd wordt zodat nekkrampen en schouderpijn geminimaliseerd worden. Koude rillingen op de piste behoren tot het verleden met deze coole verwarmde sjaal!

#4# VLAMLOZE HANDENWARMER

Vlamloze handenwarmer
Vlamloze handenwarmer

Deze handenwarmer lijkt op een bekende aansteker en wordt ook gevuld met echte benzine maar tóch geeft het geen vlam. Deze handenwarmer beschikt namelijk over innovatieve vlamloze katalysator technologie en geeft met een volle tank max 12 uur warmte af. Ideaal voor op de piste dus! Deze vlamloze handenwarmer geeft een gemiddelde temperatuur af van tussen de 42 en 50 graden en straalt naar alle kanten warmte af.

#5# VERWARMDE SOKKEN

Verwarmde sokken
Verwarmde sokken

Met deze heerlijk verwarmde sokken heb je nooit meer last van die koude voeten in je ski- of snowboardschoenen. Ze zijn gemaakt van een combinatie van zachte wol met acryl en voorzien van batterijen die eenvoudig in- en uitgeschakeld kunnen worden. Eenmaal ingeschakeld geven de sokken een milde warmte af rond het voor kou gevoelige gedeelte rond de tenen.

Prijsindicatie van bovengenoemde gadgets
* Binnenvoering handschoenen vanaf € 64,99 per paar
* Zooltjes vanaf € 39,99 per paar
* Sjaal vanaf € 19,99 per stuk
* Vlamloze handenwarmer vanaf € 12,99 per stuk
* Verwarmde sokken vanaf € 29,99 per paar

(Visited 831 times, 1 visits today)

 

BBI Travel

Wintersport in Scandinavië 

Deze winter vlieg je met BBI Travel rechtstreeks naar het hart van Scandinavië voor een wintervakantie vol avonturen. Ga skiën op de pistes van Sälen in Zweden of in Trysil in Noorwegen. Lees meer

SalzburgerLand

Win een skivakantie naar SalzburgerLand 

Je merkt het overal in SalzburgerLand: de locals en de wintersporter zijn simpelweg verliefd op de winter. Een skivakantie, daar houden we allemaal van toch? Maar het wordt natuurlijk nog veel leuker als die vakantie ook nog eens gratis is! Doe hier mee aan de prijsvraag en maak kans op een van de negen wintersportreizen. Elke reis is voor 2 personen. 7 nachten in een 2-persoonskamer in een hotel, inclusief halfpension. Plus twee skipassen voor 6 dagen. Doe mee!

Voigt Travel

Wintersporten in Zweden en Noorwegen 

Kleinschalige pistes, Zweedse koffiepauzes en uitzicht op beboste heuvels: ga wintersporten op z’n Scandinavisch’. Weg van de massa skiën en snowboarden tussen de Zweden en Noren. Bekijk hier de bijzondere winterse reizen van Voigt Travel. Lees meer